O nama

O ESTIEM-u

ESTIEM je udruženje namenjeno studentima industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Lokalna grupa u Novom Sadu je osnovana 2002. godine, a naš cilj je da podstičemo veze među studentima i podržimo njihov razvoj. ESTIEM studentima pruža mogućnost da kombinuju tehničko razumevanje sa veštinama menadžmenta.

Osim toga pružamo i mogućnost putovanja i sarađivanja sa članovima udruženja širom Evrope. Organizovanje evropskih događaja vam može pomoći da upoznate nove ljude, nova znanja i veštine, kao i da se upoznate sa kulturam drugih država.

image
image
1 +

Uspešnih projekata

1 +

Aktivnih članova

1 +

Grupa u svetu

EXIEM
Upravni odbor 2024/25
LG Novi Sad

ESTIEM Lokalna Grupa iz Novog Sada je neprofitna i nevladina studentska organizacija koja aktivno volontira i doprinosi zajednici kroz razne lokalne i centralne projekte. Osnovana je 2002. godine na Fakultetu tehničkh nauka, a Centralnom ESTIEM-u pridružila se 2006. godine, što je čini najstarijom lokalnom grupom u Srbiji.

Misija

Naša misija je promovisati međunarodno razumevanje i saradnju među studentima indrustrijskog inženjerstva i menadžmenta, kroz organizaciju različitih aktivnosti koje podstiču razmenu znanja, iskustava i ideja.

Suštinske vrednosti

  • Prihvatamo različitosti
  • Težimo ka razvoju
  • Podstičemo učestvovanje
  • Ciljamo visoko
  • Društvena odgovornost

Vizija

Naša vizija je da budemo vodeća studentska organizacija u Evropi koja inspiriše i potiče studente inženjerstva na saradnju i inovativnost, te da ih pripremamo za izazove budućnosti kroz sticanje ‎novih znanja i iskustava.

Upravni odbor ESTIEM LG Novi Sad 2024/25

Luka Čubrilo
PREDSEDNIK
Luka Čubrilo
Filip Milovanović
Potpredsednik za ljudske resurse
Filip Milovanović
Jelena Lakić
Potpredsednica za Odnose sa javnošću
Jelena Lakić
Anica Vlaisavljević
Potpredsednica za Aktivnosti
Anica Vlaisavljević
Marija Marić
Internacionalni odnosi
Marija Marić
Mihailo Štork
Potpredsednik za Finansije
Mihailo Štork
Dražen Kopuz
Potpredsednik za Administraciju i IT
Dražen Kopuz