O nama

O ESTIEM-u

ESTIEM je udruženje namenjeno studentima industrijskog inženjeringa i menadžmenta. Osnovano je 1990. godine, a naš cilj je da podstičemo veze među studentima industrijskog inženjeringa i podržimo njihov razvoj. ESTIEM studentima pruža mogućnost da kombinuju tehničko razumevanje sa veštinama menadžmenta.

Osim toga pružamo i mogućnost putovanja i sarađivanja sa članovima udruženja širom Evrope. Organizovanje evropskih događaja vam može pomoći da upoznate nove ljude, nova znanja i veštine, kao i da se upoznate sa kulturam drugih država.

image
image
image
1+

Uspešnih projekata

image
1+

Aktivnih članova

image
1+

Grupa u svetu

image
image
LG Novi Sad

ESTIEM Lokalna Grupa iz Novog Sada je neprofitna i nevladina studentska organizacija koja aktivno volontira i doprinosi zajednici kroz razne lokalne i centralne projekte. Osnovana je 2002. godine na Fakultetu tehničkh nauka, a Centralnom ESTIEM-u pridružila se 2006. godine, što je čini najstarijom lokalnom grupom u Srbiji.

Misija

Naša misija je promovisati međunarodno razumevanje i saradnju među studentima indrustrijskog inženjerstva i menadžmenta, kroz organizaciju različitih aktivnosti koje podstiču razmenu znanja, iskustava i ideja.

Suštinske vrednosti

  • Prihvatamo različitosti
  • Težimo ka razvoju
  • Podstičemo učestvovanje
  • Ciljamo visoko
  • Društvena odgovornost

Vizija

Naša vizija je da budemo vodeća studentska organizacija u Evropi koja inspiriše i potiče studente inženjerstva na saradnju i inovativnost, te da ih pripremamo za izazove budućnosti kroz sticanje ‎novih znanja i iskustava.

image
PREDSEDNICA
Teodora Marić
image
Potpredsednica za ljudske resurse
Ana Arambašić
image
Potpredsednica za Odnose sa javnošću
Sofija Jevtić
image
Potpredsednica za Aktivnosti
Laura Gardijan
image
Internacionalni odnosi
Marina Borota
image
Potpredsednik za Finansije
Luka Čubrilo
image
Potpredsednik za Administraciju
Nikola Stanojević