Winter academy

Centralni projekat
Winter academy

Winter Academy stvara prostor daleko od uobičajenih života učesnika gde iskusni akademski lideri podučavaju studente izazivajući njihov način razmišljanja i usmeravajući ih da prošire svoje perspektive o sopstvenom životu i da stvore jake odnose među participantima.

Koncept ove Ovo je jedini ESTIEM dogadjaj tokom kog se odričete svojih loših navika, društvenih mreža i u potpunosti ste posvećeni sebi i svojoj ličnosti.

Iskustva učesnika

Učešće na Winter Academy-u je nesumnjivo bila jedna od najboljih odluka koje sam donela u poslednje vreme. Tokom događaja vraćala sam se u prošlost, istraživala sadašnjost i definisala svoju budućnost, zajedno sa grupom dragih ESTIEMera, kao i izuzetnim Džordžom koji je svojim snažnim rečima, efikasnim vežbama, savetima, razumevanjem i strpljenjem doprineo da ovaj događaj bude ono što i svi govore za njega: life-changing event!

Milica Živković

Učesnik događaja

Winter Academy made me discover myself in a whole new level: Now I am better able to clarify my ideas and control my emotions. I was truly suprised of the intensity of the connections I had with the other participants. If you have the wonderful opportunity to be part of this life-changing event, hurry up and take it!!

Hugo Bueno

Učesnik događaja

Sponzorstva

japan-tobacco-international-jti-vector-logo
rauch-logo-png-transparent