Lean Six Sigma Green Belt Course

Centralni projekat
Lean Six Sigma Green Belt Course

Lean six sigma je metodologija koja se oslanja na zajednički timski napor da se poboljša učinak sistematskim uklanjanjem otpada i smanjenjem varijacija. Ovo je internacionalni, visoko priznati kurs pri čijim završetkom stičete znanja LSS alata koji se mogu primeti u svakodnevnim projektima.

Iskustva učesnika

Učešće na ovom kursu ne samo da mi je pomoglo da usavršim veštine projektnog menadžmenta i upravljanja kvalitetom, već je doprinelo i mom ličnom životu primenom kontinualnog napretka, odnosno Kaizen načina bivstvovanja. Definitivno bih svima preporučila da se oprobaju u ovoj sferi!

Mia Nedeljković

Učesnica

Pohađanje Lean Six Sigma kursa mi je omogućilo nova znanja i veštine iz oblasti lean proizvodnje i projektnog menadžmenta,kao i alate koji su primenljivi u rešavanju svakodnevnih problema. Pored toga,ovaj kurs je pomogao razvoju mojih analitičkih sposobnosti

Jelena Vukmir

Učesnica

Kurs je zaista ispunio sva moja očekivanja. Posebno mi se dopala opuštena, neformalna ali sa druge strane veoma radna atmosfera koja je vladala. Kroz zanimljive zadatke i u društvu fantastičnih ljudi naučila sam mnogo toga o Lean Six Sigma metodologiji koja će mi, bez sumnje, biti od velike koristi u daljem školovanju kao i u karijeri jednog uspešnog Project Leadera.

Anđelija Ćirić

Učesnica

Sponzorstva