EXIEM

Lokalni projekat
Sajam poslova i praksi

EXIEM Sajam predstavlja lokalni događaj koji organizuje ESTIEM LG Novi Sad u saradnji sa Departmanom za Industrijsko inženjerstvo i Inženjerski menadžment. Događaj je namenjen svim studentima teritorije Republike Srbije, a oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo u Novom Sadu imaju priliku da se priključe preko online strima. Uživo organizovan Sajam zapošljavanja okuplja između 2000-3000 studenata širom Novog Sada i okoline.

Cilj sajma jeste približavanje rada kompanija svim studentima i povećanje interakcije između privrede i obrazovanja kroz direktnu komunikaciju, predavanja i panel diskusije između kompanija, fakulteta i studenata.

Sajam zapošljavanja je izrazito važan za studente, posebno one koji su tek završili fakultet ili se bliže kraju studija. Omogućava studentima da se upoznaju sa različitim poslodavcima i saznaju više o poslovnim prilikama u svojoj oblasti interesovanja. Takođe, studenti mogu razgovarati sa stručnjacima iz svoje oblasti i dobiti savete o tome kako da poboljšaju svoje šanse za zapošljavanje.

Na našem EXIEM Sajmu možete proći kroz simulacije razgovora za posao, ostaviti svoj CV kompanijama i tako biti spremniji za buduće, prave razgovore za posao.
Pored toga, studenti imaju priliku da se upoznaju sa aktuelnim praksama i dobiju više informacija o istim, te se i prijave za željene.

EXIEM
EXIEM